Om oss

_

Velkommen til EuropeNor, et førsteklasses reisebyrå for Shia-muslimer i Europa!

Hovedformålet med å etablere EuropeNor var å realisere den langvarige drømmen som et stort antall iranere og afghanere hadde, nemlig å etablere et persisk Hajj & Umrah byrå i Europa. EuropeNor ble grunnlagt i 2006 og har hatt mange vellykkede Hajj og Umrah turer siden.  Etter hvert, har flere Shia-muslimer valgt oss som sin foretrukne Hajj & Umrah gruppe.  I dag har vi blitt en Shia-gruppe med iranere, afghanere, irakere og pakistanere.

Navnet EuropeNor kan forklares på flere måter. 1) “Nor” er akronym for de nordiske landene, da EuropeNor’s virksomhet hovedsakelig er i Norden. 2) “Nor” betyr “retningsgivende/veivisende”, noe eller noen som kjører foran andre, noe eller noen som viser veien for andre. 3) “Nor” er et persisk/arabisk ord som betyr lys. EuropeNor er dermed et lys fra Europa som viser veien, nemlig veien til Guds hus!

EuropeNor er et uavhengig reisebyrå i Europa med hovedkontor i Norge. Byrået tilbyr reise til Saudi-Arabia (Hajj og Umrah) for reisende fra Europa.

EuropeNor’s kontor ligger i Oslo og forvaltes av Mehdi Tadayoun (se CV) som har 20 års erfaring i prosjektledelse, koordinering og toppledelse i offentlig og privat sektor i Norge.

Vi tilbyr våre Hajj & Umrah tjenester i samarbeid med mange moskeer, både Shia og Sunni muslimer.

En førsteklasses Hajj & amp; Umrah Company i Europa

I Guds navn, Den Barmhjertige, Den Nådige