Hajj

Vi er glade for å kunngjøre vår Hajj-pakke for 2019 i Europa

_

Sammenlignet med fjorårets priser har prisene økt vesentlig i år. Årsaken er at Saudi-Arabia har innført Skatt og MVA på alle tjenester som hoteller, mat, transport, visumadministrasjon, telt etc. For 2019 er det innført 10% skatt og 5% MVA, totalt 15%. I tillegg har alt blitt betydelig dyrere i Saudi-Arabia. Prisene har alltid vært de samme i mange år, men fra i fjor er det et betydelig prisstigning.

Siden alle våre gjester var fornøyd med oppholdet i fjor, holder vi våre tjenester som i fjor, men med noen forbedringer på hotellet, romservice, pakistansk kokk osv.

_

Våre pakker

_

Alternativ 1

_

Avreise til Jeddah: 4. august 2019
Gå tilbake fra Medina: 25. august 2019

Alternativ 2

_

Avreise til Jeddah: 4. august 2019
Gå tilbake fra Medina: 17. august 2019

Alternativ 1

_

Avreise til Jeddah: 4. august 2019
Gå tilbake fra Medina: 25. august 2019

Alternativ 2

_

Avreise til Jeddah: 4. august 2019
Gå tilbake fra Medina: 17. august 2019

TJENESTER

_
  • Reise med Turkish Airlines til Istanbul og derfra til Jeddah
  • Fra Norge direkterute med Saudi Airlines
  • Oppkjøp av visum til Saudi-Arabia og samordning av administrative oppgaver og problemstillinger.
  • Standardromstørrelse er 4 personer
  • Halvpensjon i Medina som inkluderer frokost, middag, frukt, dessert etc. som åpen kontinental buffé.
  • Mekka Leilighet (Azizya)Full pensjon som inkluderer frokost, lunsj, middag, frukt, dessert etc. som åpen iransk / pakistansk buffet. Vaskemaskin, te, kaffe og andre drikker tilgjengelig 24 timer
  • Spesielle telt i Arafat (Kjøleskaper, luftforhold, Seng kjeller osv. For alle)
  • Ehram (pilegrimsduk) til damer og menn (Tøfler til menn / sko til kvinner ikke inkludert)
  • Gruppens egen lege
  • Guidet tur på hellige og religiøse steder i Mekka og Medina
  • Gratis høyhastighets Internett-tilkobling.

Prisgaranti: Du må kun gi og betale for Vaksinasjon og Ghorbani. Alle andre kostnader uten unntak er inkludert i pakkeprisen. Vi endrer ikke prisen etter registrering. Vi ber ikke om mer penger!

_

Betingelser for registrering

_

Frist: Det er ingen tidsfrist. Vi aksepterer oppføringer til den er full.
Forhåndsbetaling: 10% nå og resten 01.07.2019. Du kan starte og betale 10% per måned.
Kansellering: Opptil 45 dager før avreise, er det ingen kostnad, og det beløpet du betaler vil bli refundert. Etter det vil vi belaste deg for de påløpte kostnadene som billetter, visum etc. Hvis vi ikke har betalt noe ennå, vil du ikke bli belastet for noe.

En førsteklasses Hajj & amp; Umrah Company i Europa

I Guds navn, Den Barmhjertige, Den Nådige