Nødvendige dokumenter for visumsøknad

_

Nødvendig dokumentasjon for visum:

  • Gyldig pass. Ditt pass må være gyldig i minst 6 måneder fra den planlagte avreisedagen.
  • Ifølge de nye reglene fra Saudi-Arabia, Må de som har gjennomført umrah siste 2 år og de som har vært på hajj siste år, betale et gebyr på 2000 SAR hvis de bruker samme pass.
  • Hvis du ikke har et europeisk pass, men utenlandsk pass, må du ha oppholdskort for permanent opphold. Dette kortet må være gyldig minst 6 måneder fra reisedagen
  • 2 passfotografier med hvit bakgrunn. Ta bildene i en fotobutikk. "Hjemmelagde bilder" er ikke akseptert av Royal Saudi Arabian Embassy. Kvinnerfotoet må være med "Hijab". Håret skal være godt dekket. Ansiktet til kroken må være tydelig synlig. Menns bilder må illustrere en liten del av skuldrene. Hvis passet inneholder bilde med briller, må bildene tas med briller og omvendt.
  • Vaksineringskort. Alle som skal til Saudi-Arabia må ha vaksinert mot meningitt. Vaksinasjon må skje mellom siste 10 dager før turen. Hvis du allerede har vaksinert i løpet av de siste 5 årene, og du har Vaksinasjons beviset, trenger du ikke å vaksinere igjen.
  • Bostedsattest og Registrerte opplysninger fra folkeregistret

Den nødvendige dokumentasjonen er forskjellig i forskjellige land. Etter registrering vil du motta en e-post som inneholder all nødvendig informasjon om dokumentasjonen og hvordan denne skal sendes

En førsteklasses Hajj & Umrah Company i Europa

I Guds navn, Den Barmhjertige, Den Nådige